Om Oss

Teknisk forståelse og kompetanse

Enigma Film holder til i oljebyen Stavanger på vestkysten av Norge. Våre ansatte har lang erfaring fra små og store prosjekter i en rekke bransjer – blant annet olje og gass, havbruk, fornybar energi og samferdsel. Med mer enn 10 år innen 3D visualisering og enda lenger innen filmproduksjon har vi en unik teknisk forståelse og kompetanse til å produsere både proffe filmproduksjoner samt visuelt detaljerte og komplekse, høy-kvalitets 3D animasjoner.

Verktøykassen

Enigma film er et innovativt og kreativt team med erfarne fagfolk. Alt vi gjør er skreddersøm. For at du som kunde skal få den beste opplevelsen og ende opp med det beste sluttproduktet tilbyr vi kostnadseffektive produksjoner med høy kvalitet.

Til våre visuelle prosjekter bruker vi det nyeste hardware i kombinasjon med forskjellige CAD, modellering, animering, rendering og redigerings software.

I tillegg til filmproduksjon tilbyr vi spesial tjenster som greensceen, voiceover og finner den perfekte musikken tilpasset din prosjekt. Har du behov for egenutviklet musikk samarbeider vi med selskap som produsere akkurat dette for oss. Våre filmcrew benytter kun høy-kvalitets kamera.

Enigma Film har operatørlisens fra Luftfartstilsynet og benytter kun sertifiserte piloter.

Kvalitet og kreativitet først

Enigma Film drar nytte av fleksibiliteten og muligheten til å fokusere våre ressurser som et lite selskap for å skape din historie og utforme ditt budskap på best mulig måte, slik at du kan lykkes med din markedsføring.